ibubok.com, Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.
iBubok, Descarga las últimas novedades en libros electrónicos. Cientos de libros para descargar
Facebook Conéctate con
0
Carrito de la compra
Suscríbete a nuestros boletínes
Danos tu Email
He leído y acepto la política de privacidad
Más visitados:
 • Regina

 • Si soy tan buena, ¿por...

 • Steve Jobs

 • Seis semanas para ser un...

 • La caída de los...

 • Tengo ganas de ti

 • Cada siete olas

 • Estudio de los efectos...

 • Área 81 (e-original)

 • Si tú me dices ven lo...

 • La verdad sobre el caso...

 • El arte de la guerra

Detalle del Libro
0 Carta a un indecís

Carta a un indecís


Autor(es):

Eduard Voltas Poll


Subcategoría:
política y gobierno

ISBN: 9788415642992

Fecha de Publicación: 28 de Febrero de 2014
Editorial: Ara Llibres
Idioma: Catalan
Tipo formato : epub

9,99 €

Comprar
Impuestos incluidos
No disponible

Catalunya viu un dels moments més importants de la seva història: ha de decidir si vol o no vol constituir-se en estat independent. Més tard o més d'hora, els ciutadans seran convocats a les urnes per manifestar lliurement la seva voluntat, i això exigeix un debat públic madur, serè i respectuós entre els partidaris del sí i del no. Un debat que permeti als indecisos, que són molts, formar-se una opinió i obrar en conseqüència. Eduard Voltas és partidari del sí i en aquesta carta s'adreça obertament a tots els que dubten. Carta a un indecís és un text breu, directe i honest, escrit amb passió però farcit de raons i arguments. Un llibre que convida a imaginar, i a construir, un futur millor.
Catalunya viu un dels moments més importants de la seva història: ha de decidir si vol o no vol constituir-se en estat independent. Més tard o més d’hora, els ciutadans seran convocats a les urnes per manifestar lliurement la seva voluntat, i això exigeix un debat públic madur, serè i respectuós entre els partidaris del sí i del no. Un debat que permeti als indecisos, que són molts, formar-se una opinió i obrar en conseqüència. Eduard Voltas és partidari del sí i en aquesta carta s’adreça obertament a tots els que dubten. Carta a un indecís és un text breu, directe i honest, escrit amb passió però farcit de raons i arguments. Un llibre que convida a imaginar, i a construir, un futur millor. «Si algú t’ha dit que la independència ho resol tot, t’ha mentit. La independència no ho resol tot. Molts pensem que és una gran oportunitat per solucionar moltes coses, però no té propietats màgiques. La independència és només un instrument, una eina, i les eines es poden fer servir bé o malament. No hi ha cap garantia que Catalunya sàpiga fer servir bé aquesta eina i en tregui el màxim profit. Així que si has començat la lectura esperant un catàleg de garanties de millora firmat davant de notari, val més que no continuïs llegint. Aquesta carta només pretén compartir amb tu per què crec que, racionalment, hi ha motius molt poderosos per pensar que l’eina la necessitem, que és bona, que la sabrem fer servir bé i que, per tant, val la pena apostar-hi.»
Eduard Voltas (Barcelona, 1970), periodista i editor. Llicenciat en ciències de la informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat cap de redacció del setmanari El Temps i ha dirigit les revistes Descobrir Catalunya i Sàpiens. Va participar en el llançament del grup cooperatiu Cultura 03 i va ser president de la Fundació Escacc, impulsora del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura. Del 2007 al 2010 va ser secretari de Cultura del govern de la Generalitat. Actualment és professor de periodisme a la Facultat de Comunicació de Blanquerna, col·labora en diversos mitjans i és l’editor de Time Out Barcelona.

Relacionados:
El gentil monstruo de Bruselas o Europa bajo tutela

5,99 €

Comprar
IVA incluido
K letra bárbara

6,99 €

Comprar
IVA incluido
La memoria recuperada

4,99 €

Comprar
IVA incluido
La España que bosteza

5,99 €

Comprar
IVA incluido
El país de uno

4,49 €

Comprar
IVA incluido
Con las riendas del poder

7,99 €

Comprar
IVA incluido
¿Qué les paso?

6,99 €

Comprar
IVA incluido
Itapú

7,99 €

Comprar
IVA incluido
No hay comentarios, ¡se el primero en comentar!

Agregar comentario

ccaptcha Recargar captcha